Sous Chef
Mercure Samui Chaweng Beach Tana
- อำเภอเกาะสมุย, จังหวัดสุราษฎร์ธานี
- งานประจำ
- ฟูลไทม์
จังหวัด เกาะสมุย
ระดับการศึกษา ม.6 ขึ้นไป
รายละเอียด Responsibilities include:
- Work with Executive Chef to achieve a smooth running of the Main Kitchen Culinary areas.
- Maintaining the hotel's cuisine concepts and standards
- High focus on Food safety & protection as HACCP standards.
- Responsible to maintain the overall welfare of our Associates by providing them with the training
- Assist in preparing daily and weekly market lists for the culinary operation.
- Execution of Culinary Management & Staff reviews.
- Supervise all aspects of staff management with the Executive Chef
- Weekly departmental meetings with Kitchen and Food and Beverage
- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation
- Passion for creating incredible food that delights and attracts guests.
- Excellent communication skills and great hands on leadership qualities.
- Able to work on a flexible schedule including evenings and weekends
- Minimum of 3 experience in a similar role preferred.
- Shift allowance (จ่ายค่าเข้ากะ)
- Service charge (เซอร์วิสชาร์จจ่ายตั้งแต่เริ่มงาน)
- Bonus-โบนัสประจำปี
- Annual salary adjust (ปรับเงินเดือนประจำปี)
- 6 days off per month (หยุด 6 วันต่อเดือน)
- Public holiday 17 Days (วันหยุดนักขัตฤกษ์ปีละ 17 วัน)
- Annual leave วันลาพักร้อน เริ่มต้นที่ 7 วัน
- Daily meal อาหารพนักงาน
- Social Security ประกันสังคม
- Health & Group Life Insurance ประกันกลุ่ม
- Annual health check ตรวจสุขภาพประจำปี
- Uniform เครื่องแบบพนักงาน
- Training and mobility within Accor hotel group. โอกาสในการอบรมและโยกย้ายในเครือโรงแรมแอคคอร์
- สิทธิการเข้าพักโรงแรมในเครือ Accor ราคาพิเศษทั่วโลก
- งานเลี้ยงสังสรรค์ประจำปี Staff Party
- อื่นๆ
เวลาทำงาน ประจำ
เงินเดือน ตามตกลง บาท
สนใจติดต่อ ็HR
เบอร์โทร 77915657
อีเมล์ h8502-hr@accor.com
เว็บไซต์ http://www.mercure.com
SamuiAll