Executive Chef -Thai Only

Wyndham Hotels and Resorts

  • ไทย
  • งานประจำ
  • ฟูลไทม์
  • 13 ชั่วโมงที่ผ่านมา
รายละเอียดManage all kitchen operations including Stewarding operations with an emphasis on maintaining hygienic standards and practices, staff training, and overseeing the preparation and presentation of a consistent food product which meets customer's expectations. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Manage all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.
- Manage all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.
- Oversee special events and special food promotions.
- Make recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation.
- Develop new dishes and products, develop and writes standard recipes.
- Take steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
- Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
- Control and analyze, on an on-going basis, the level of the following:
- Sales, costs, issuing of food, quality and presentation of food products, condition and cleanliness of facilities and equipment, guest satisfaction, marketing.
- Develop with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Wyndham guidelines and implement training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.
- Develop with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Wyndham guidelines.
- Plan and organize with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas.
- Attend and participate to other meetings as required by the administrative calendar.
- Keep an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:
- Recipes, finance, standards, personnel and Training, outlets, promotions, meetings, projects, material and equipment, miscellaneous.
- Set Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies.
- Determine with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment.
- Set standards of all food and equipment purchases in accordance with Wyndham guidelines.
- Monitor local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation.
- Work with Human Resources on manpower planning and management needs.
- Work with Director of Finance in the preparation and management of the Department's budget.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.แผนก:Kitchen Departmentจำนวน:1 อัตราระดับการศึกษา:ปริญญาตรี ขึ้นไปเวลาทำงาน:งานประจำเงินเดือน:ตามประสบการณ์ผู้ติดต่อ:Human Resources Departmentอีเมล์:เบอร์ติดต่อ:076639616ลงประกาศเมื่อ:05 ก.ย. 68สวัสดิการ1. 2 weekly days off / ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วัน
2. Service Charge / เซอร์วิสชาร์ท
3. Meal Allowance เงินสนับสนุนช่วยเหลือค่าอาหาร วันละ 100 บาท ในวันทำงาน
4. Public Holiday 1ุ6 days and Annual Vacation start from 6 days / วันหยุดนักขัตฤกษ์ 16 วันต่อปี และวันหยุดพักร้อนเริ่มต้น 6 วัน
5. Uniform 3 set / ชุดเครื่องแบบ 3 ชุด
6. Group Life & Health Insurance / ประกันสุขภาพกลุ่ม
7. Social Security Fund / กองทุนประกันสังคม
8. Annual Medical Checkup / ตรวจสุขภาพประจำปี
9. Staff Party, Outing Activity / งานเลี้ยงสังสรรค์ประจำปี, กิจกรรมเสริมสร้างความสามัคคีของพนักงานในองค์กร
10. Team Member's Birthday Party Every month and Town Hall / งานเลี้ยงวันเกิดพนักงานประจำเดือนและงาน Town Hall สำหรับพนักงาน
11. Training and Career Opportunities / โอกาสในการฝึกอบรม และพัฒนาตนเอง
12. Discount/Employee rate for Room, Food & Beverage in our Hotel Restaurant / ส่วนลดสำหรับค่าห้อง,ค่าอาหารและเครื่องดื่ม
13. Get well soon basket / กระเช้าเยี่ยมไข้
14. Wedding Grant / Funeral Grant
15. มีหอพักพนักงานวิธีการสมัครFor more information, please call 076- 639616 Monday to Friday 09.00 - 17.00 Only
(Khun Naphat Kennedy) or direct your application to Email:รูปภาพ

PhuketAll