Bartender
โรงแรม ณ นิรันดร์
- จังหวัดเชียงใหม่
- งานประจำ
- ฟูลไทม์
- Beverage production.
- Bar miss-en place work
- Use jigger at all time for proper measurement
3. Check mise-en place before bar opens for business: quantity, quality and cleanliness of beverage/food/utensil used.
4. Maintain proper hygiene and grooming habits as defined in the service standard station.
5. The opening Barmen is responsible for the set up of today's business : checking to see that fresh fruit juices, cream, cocktail napkins/coaster, glassware, stirrer, mixer and all other bar materials are in adequate supply for the day to day business. Prepares fresh garnish as per specifications.
6. He checks the deliver the bar requisitions also checks the stock in the bar to ascertain that both are correct and if there are discrepancies, he reports them to the Beverage Manager.
7. The “Closing shift bartender” is responsible for requesting beverage, fruit, cocktail stirrer etc., so that's the bar is adequately stocked with necessary materials for the next day's business.
8. All “Closing shift bartender” will make sure, that all stacks are cleared and all doors locked.
9. Ensure strictly to income and cashiering procedure (where applicable).
10. Be fully aware of the hotel's house rules and adhere to them.
11. Attend and participate in the training classes and meetings.คุณสมบัติผู้สมัคร1. มีความยืดหยุดในการทำงาน
2. เข้างานเป็นกะได้
3. มีมนุษยสัมพันธ์ดี
4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ลักษณะงาน
- งานประจำ
- ส่งใบสมัครผ่านเว็บไซต์นี้
- สมัครด้วยตนเองตามที่อยู่บริษัท
- ส่งใบสมัครทางอีเมล์
Jobnorththailand