Sous Chef
โรงแรมเซ็นทาราแกรนด์มิราจบีชรีสอร์ท พัทยา
- อำเภอบางละมุง, จังหวัดชลบุรี
- งานประจำ
- ฟูลไทม์
2) To propose requisition according to the daily basic business, control stock, expiry date of product, quality of food.3) To report daily to Chef de cuisine on daily operation.4) To control and maintain all equipment handling with safety procedure and hygiene.5) To participate to all training program and conduct classes in regard to Preparation and standard as per schedule made.6) To keep standard for all recipes and insures adherence for any menu or dishes in his outlet.
7) To control his food cost on line and food production rotation.
8) To assume the duties and responsibility of the Thai chef during his absence.
9) To coordinate with Thai chef for all menu, carte or
Promotion
10) To maintain discipline and grooming in his kitchen.
11) To schedule working time according to his duty roster.
12) To maintain good relation with the management and staff.
13) To have good communication with other kitchen and staff.
14) To assist trainee and staff in his s kitchen and restaurant for any menu.แผนก:Kitchenจำนวน:1 อัตราระดับการศึกษา:ไม่ระบุเวลาทำงาน:งานประจำเงินเดือน:ตามตกลงอีเมล์:เบอร์ติดต่อ:038301234ลงประกาศเมื่อ:16 พ.ค. 68สวัสดิการ-เงินเดือน
-100% Service Charge
-Day off / week (วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์)
-Group Insurance ประกันอุบัติเหตุ , ประกันสังคม
- กองทุนสำลองเลี้ยงชีพ Provident Fund
-ฝึกอบรมพนักงาน
-OPD เบิกค่ารักษาพยาบาลผู้ป่วยนอก
-เบิกค่าทันตกรรม
-วันหยุดพักร้อน
-วันหยุดนักขัตฤกษ์ 14วัน/ปี
-ฟรีอาหารทุกมื้อ
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีบิดา มารดา สามี ภรรยา และบุตรเสียชีวิต
-กระเช้าเยี่ยมพนักงานกรณีคลอด/ป่วย
สมัครได้ที่ฝ่ายบุคคล วันจันทร์-วันศุกร์วิธีการสมัครสมัครได้ที่ฝ่ายบุคคล วันจันทร์-วันศุกร์
ยกเว้นวันหยุดนักขัตฤกษ์ หรือส่งประวัติส่วนตัว CV
ทางอีเมล์
สอบถามเพิ่มเติม 038-301234 ต่อ 4150
ChonburiAll